عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

چین:تعیین ضرب الاجل مصنوعی برای مذاکرات سازنده نیست

چین:تعیین ضرب الاجل مصنوعی برای مذاکرات سازنده نیست سخنگوی وزارت خارجه چین گفت:، ما معتقدیم که تعیین ضرب الاجل مصنوعی برای مذاکرات سازنده نیست. همه طرف‌ها باید صبر لازم را به خرج دهند، اختلافات را به درستی حل کنند و شرایط مساعدی را برای مذاکره ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس خبری امروز (۸ فوریه) خود در پاسخ به سوالی در خصوص مذاکرات وین و ازسرگیری دور هشتم از امروز سه‌شنبه گفت: مذاکرات برای احیای پایبندی به برجام وارد مرحله مهمی شده است. چین موافق است که همه طرف‌ها باید احساس فوریت بیشتری داشته باشند، حسن نیت و انعطاف‌پذیری خود را به طور کامل نشان دهند و به سمت دستیابی هر چه زودتر به توافق حرکت کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: در عین حال، ما معتقدیم که تعیین ضرب الاجل مصنوعی برای مذاکرات سازنده نیست. همه طرف‌ها باید صبر لازم را به خرج دهند، اختلافات را به درستی حل کنند و شرایط مساعدی را برای مذاکره ایجاد کنند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین افزود: ایالات متحده به عنوان مقصر بحران هسته‌ای ایران، باید سیاست اشتباه «فشار حداکثری» خود بر ایران را اصلاح کند و تمامی تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران و طرف‌های ثالث را بردارد. بر این اساس، ایران نیز باید پایبندی کامل خود را از سر بگیرد. چین به مشارکت سازنده در مذاکرات ادامه خواهد داد و با همه طرف‌ها برای بازگرداندن برجام به مسیر درست در تاریخ هر چه سریع‌تر همکاری خواهد کرد.

به گزارش فارس، دیروز (دوشنبه) حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه چین در تماسی تلفنی در خصوص مناسبات دوجانبه، روند مذاکرات وین و تحولات بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند. امیرعبداللهیان در این تماس ضمن تشکر و قدردانی از موضع حمایتی دولت چین در مذاکرات وین برای لغو تحریم‌ها، ضمن تبیین سیاست های ایران، بر ضرورت واقع‌بینی طرف‌های غربی تاکید کرد. وی تصریح کرد که طرف غربی باید در حوزه لغو تحریم‌ها تصمیم جدی و موثر اتخاذ کند و فاصله معنادار خود را با سیاست‌های شکست خورده دولت قبلی آمریکا نشان دهد و این موضوع با لغو همه تحریم‌های مغایر با برجام و اقدام جدی در حوزه ارائه تضمین ممکن خواهد شد.

وزیر امور خارجه چین نیز با بیان این که خروج یکجانبه آمریکا موجب خسارات و تعدی به حقوق مشروع ایران شده، تاکید کرد: «همکاری و رایزنی‌ها در جریان مذاکرات وین و ارائه مطالبات منطقی و پیشنهادات اصلاحی طرف ایرانی مورد حمایت چین قرار دارد». لازم به ذکر است ادامه دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا از امروز (سه‌شنبه) با برگزاری جلسه دوجانبه بین علی باقری مذاکره ‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها از سر گرفته شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار